Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Vanaf 20 maart a.s. is Sios ‘61 rookvrij

Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Sios’61  is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We willen kinderen graag het goede voorbeeld geven. We zetten daarom vanaf 20 maart (begin veldseizoen) de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee willen we de jeugd beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Daarnaast biedt  Sios ’61 graag iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 

Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van de Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.  Kijk voor meer informatie over de beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ op www.rookvrijegeneratie.nl of bekijk de video.

Vanaf 20 maart zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We willen rokers alleen vragen om buiten het zicht of  buiten het terrein te roken. De plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. We hopen dat u zich net als Sios ‘61 sterk wilt maken voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers

Voor vragen kunnen jullie terecht bij Dinant of Edyta.

Lees meer over rookvrije sportterreinen op www.hartstichting.nl/rookvrij-sporten .

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook

<< Ga terug naar de vorige pagina

Delen: Delen via Facebook Tweet dit

Specialisten op het gebied van

Print, Audiovisueel, Fotografie en Online.