Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Spannende wedstrijd Sios '61 B1 eindigt in gelijkspel

Zaterdag 3 maart speelde Sios'61 B1 uit Velp een uitwedstrijd tegen Rheko B2 uit Rheden. De spelers waren extra gemotiveerd, omdat er tegen bekenden gespeeld werd. De focus was direct te zien. De tegenstander kon de bal wel rondspelen maar kansen hadden ze nauwelijks. Ook Sios'61 kreeg weinig kansen. Wel werd er goed geconcentreerd gespeeld. Nadat Rheko de score had geopend knokte Sios'61 zich terug en nam een verdiende voorsprong. Bij de rust stond het 1-2. In de rust werden de complimenten uitgesproken richting de spelers en gingen de spelers met dezelfde focus de tweede helft in. Daar kwam echter Rheko op een voorsprong 3-2. Maar weer kwam Sios'61 terug tot 3-3. Op het laatst was de spanning te snijden, maar werd er niet meer gescoord. Al met al een mooie en erg spannende korfbalwedstrijd met een terechte uitslag 3-3. De scheidsrechter floot goed en het publiek heeft genoten. Volgende week speelt Sios'61 B1 de laatste zaalwedstrijd van het seizoen thuis tegen Wageningen.

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook