Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios ’61 Senioren 1 in thriller voorbij Regio

Zaterdagavond 10 februari speelde het Senioren 1 team van Sios ’61 haar thuiswedstrijd tegen Regio uit Vaassen. De ploeg uit Velp is de trotse koploper, maar was een gewaarschuwde ploeg.

In het begin van de wedstrijd was het aftasten, Sios ’61 speelde zeer onrustig, het team probeerde eigenlijk te snel, iets te forceren, maar nadat de onrust wat weg was, scoorde de ploeg toch mooi de 1-0. Regio uit Vaassen was hier totaal niet van onder de indruk, en kon vrijuit spelen.

Na een 5-3 voorsprong leek Sios ’61 het eerste gaatje te slaan, echter Regio sloeg keihard terug en het nam zeer brutaal een 5-7 voorsprong.

Na een achterstand van 6-8, rechte de ploeg uit Velp haar rug, eindelijk werden de vooraf gemaakte afspraken nagekomen en kon men met mooi aanvalsspel de wedstrijd weer omdraaien. Twee minuten voor de rust stond er een 13-10 op het scorebord, Regio nam hier geen genoegen mee en kwam terug tot 13-12.

Na de pauze was Sios ’61 iets de bovenliggende partij maar Regio kon steeds weer aanhaken, zo ontstond er een ware triller. Sios ’61 steeds met een kleine voorsprong en steeds weer het antwoord van Regio. Sios ’61 toonde op dat moment wel vechtlust en Regio kwam onder grote druk te staan.

Twee minuten voor tijd stond het 21-19, de Velpse formatie liet toen de bal rond gaan Maar in de slotfase wist Regio de stand toch nog terug te brengen tot 21-20. In een zinderende laatste minuut, waar Sios ’61 de kans kreeg op de definitieve beslissing was ook nog een laatste aanval van Regio. Deze had geen succes en zo won Sios ’61 met 21-20.

Een mooi resultaat, de ploeg knokte zich in de tweede helft naar de winst. 17 februari de uitwedstrijd tegen Olympia uit Borculo.

Groet uwe vliegende reporter Engelbert Damen

Rheden Nieuws

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook

<< Ga terug naar de vorige pagina

Delen: Delen via Facebook Tweet dit