Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios ’61 schiet er op los.

Zaterdag 26 januari werden 2 wedstrijden in de Dumpel in Velp gespeeld door korfbalvereniging Sios ’61. Eerst speelde de C1 tegen KVZ uit Zutphen.

Het was een goede wedstrijd van Sios. De jeugdpelers speelden goed samen en er werd met plezier gespeeld. Ook werd er veel gescoord door de thuisploeg, maar liefst 10x.

De tegenstander had geen schijn van kans. Eindstand was 10-2 voor Sios ’61 C1. Een mooi resultaat voor dit gezellige en sportieve team uit Velp.

Daarna was het eerste team van de club aan de beurt. Zij speelden tegen de koploper Keizer Karel uit Nijmegen nadat er vorige week verloren was. Het team was er op gebrand om deze wedstrijd te winnen. De wedstrijd begon wat stroef maar gedurende de eerste helft werd er steeds beter gespeeld. De spelers van Sios wisten elkaar goed te vinden. Dat resulteerde in een verdiende voorsprong van 14-6.

Ook in de tweede helft werd er geconcentreerd gespeeld. De tegenstander heeft niet meer het gevoel gehad dat er nog wat te halen was. De score liep op tot 21-12.

Daarmee is Sios ’61 nu de terechte koploper in deze zaalcompetitie.

Volgende week spelen de teams een uitwedstrijd.

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook