Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios ’61 B1 wint tegen topper Wageningen B4

door Joost de Boer

VELP – Zaterdag speelde Sios ’61 B1 een uitwedstrijd tegen de koploper Wageningen B4. Vol goede moed werd er met de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar begonnen.

Sios begon echter niet scherp en kwam al gauw achter met 2-0. Daarna brak een goede periode voor Sios aan en kwam met 3-2 voor. Het spel bleef heen en weer gaan. De rust werd bereikt met  4-4.

De tweede helft had Sios het lastig. Wageningen ging korter verdedigen en zo kwam Sios niet tot een goede aanval. Maar omdat Wageningen niet tot scoren kwam bleef Sios goed bij.

Aan het eind nam Sios brutaal een voorsprong door een paar goed uitgespeelde doorloopballen en een dikverdiende strafworp. Die voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. Sios wint zo de topper met 7-9. Zo belooft het nog een spannende competitie te worden.

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook