Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios ’61 B1 start veldseizoen met mooie overwinning

Zaterdag 31 maart speelde Sios ’61 B1 uit Velp de eerste wedstrijd van het veldseizoen tegen Duko B1 uit Duiven. Op sportpark Overhagen in Velp werd gespeeld op echt gras onder een prachtige blauwe hemel.

Het was mooi weer en de spelers hadden er zin in. Na een gezellige warming-up werd er begonnen met de wedstrijd. Heel geconcentreerd werd er gespeeld. De eerste helft speelde Sios ’61 B1 erg goed. De aanval werd goed opgezet. Er was veel dreiging en er werd veel ‘geschoten’. De verdediging gaf weinig weg. Dat resulteerde in een 10-4 ruststand.

De tweede helft begon wat slordig. Duko kwam terug tot 10-7. Daarna speelde Sios ’61 B1 weer beter en het liep uit naar een ruime voorsprong. Uiteindelijk werd er verdiend gewonnen met 17-10.

De coaches zijn supertrots op het hele team. Iedereen heeft een geweldige inzet en dat leidt tot mooie resultaten.