Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Korfbalvereniging Sios’61 organiseerde een gezellige paashaas gym

Korfbalvereniging Sios’61 organiseerde een gezellige paashaas gym voor jonge kinderen uit Velp en omgeving. Op zaterdag 8 april kwamen vele kinderen met hun ouders naar sporthal de Dumpel. 
Er was een leuk parcours uit gezet door de Sios begeleiders en de kinderen sprongen, klauterden en gooiden vol plezier met de verschillende ballen. Vervolgens werd op de dikke mat verzameld en werd er uitgelegd dat er paaseieren verstopt waren. 
De sportieve speurneuzen gingen op zoek en binnen korte tijd lagen er vele kleurrijke ''eieren'' in de korfbalmand die op de grond stond. Ten slotte kwam de voorzitter verkleed als haas nog langs met een mandje heerlijke chocolade paaseitjes. De Kidsclub kinderen plakte een mooie paashaas sticker op hun strippenkaart en ook op de handen kregen de kids een mooie paassticker. Het was een gezellig en sportief uurtje! 
De Kangoeroe Kidsclub van korfbalvereniging Sios’61 speelt in de lente en zomer buiten op het veld. Dit is in de oneven weken op zaterdagochtend, vanaf 15 april om 10.00 uur. Er worden allerlei leuke buiten spelletjes en oefeningen gedaan en met de bal gespeeld voor jeugd van 3 tot 6 jaar. Bij slecht weer kunnen we in de kantine van Sios terecht. Ook ouders zijn van harte welkom om met hun peuter of kleuter mee te sporten. Kom gezellig naar sportpark Overhagen in Velp, vlak naast het natuurgebied ‘Biljoen’. De eerste trainingen zijn GRATIS!  Daarna kan er een strippenkaart of lidmaatschap worden aangeschaft. Meer informatie is te vinden op https://www.sios61.nl/ en meld je aan via een berichtje naar Anneke 06-23292864

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook

<< Ga terug naar de vorige pagina

Delen: Delen via Facebook Tweet dit