Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Het seizoen van Sios ’61

De teams van korfbalvereniging Sios ’61 uit Velp spelen hun wedstrijden en laten zien wat ze waard zijn. In de tweede helft van de zaalcompetitie wordt er gestreden voor elke bal.

Sios ’61 C1 speelt elke wedstrijd een beetje beter. In het begin van de competitie werd er nog al eens met ruime cijfers verloren. Maar elke wedstrijd begint met 0-0 en de ploeg laat zien dat je van iedereen kan winnen. Dat begint met goed en intensief trainen met daarnaast veel spelplezier.

In de wedstrijd van zaterdag 15 februari was dat duidelijk te zien. Een mooie overwinning en daarmee staat Sios ’61 C1 netjes in het midden van hun poule.

Sios ’61 B1 laat dit seizoen vooral doorzettingsvermogen zien. Ook bij een achterstand blijft de B1 zoeken naar de mogelijkheden en de kansen. Als de spelers het vertrouwen hebben kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Ze hebben daardoor een paar mooie en spannende wedstrijden gespeeld. Met name de uitwedstrijd tegen DVO uit Bennekom was een topwedstrijd.

De tegenstanders in de poule zijn erg sterk en mede daardoor staat de B1 toch op een verdienstelijke 6e plek. Sios ’61 B1 gaat elke wedstrijd voor de winst. Er zit meer in en de coaches hebben alle vertrouwen in de spelers. Met hun inzet gaan er nog een paar mooie wedstrijden gespeeld worden in het resterende zaalseizoen.

Sios ’61 1 is de trotse koploper in hun poule, zeker ook na de mooie overwinning op Kesteren zaterdag 15 februari 2019. Met maar 1 verliespartij lijkt een kampioenschap onvermijdelijk. Het team speelt elke wedstrijd in dezelfde opstelling. Daardoor raken de vakken goed op elkaar ingespeeld. Maar ook als het even wat minder loopt, laat de ploeg strijdlust zien. Ook de wissels vanuit de B1 spelen zeer verdienstelijk mee en zijn een goede aanvulling op het team.

Maar alle andere ploegen zijn gebrand om van Sios te winnen. Het is dus nog niet gedaan. Ook hier staan er nog een paar mooie wedstrijden op het programma.

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook

<< Ga terug naar de vorige pagina

Delen: Delen via Facebook Tweet dit