Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Het eerste van Sios ’61 behoudt haar koppositie

VELP/APELDOORN – Zaterdagmiddag 27 januari speelde het eerste team van Sios ’61 zijn uitwedstrijd tegen Apeldoorn, de eerder gespeelde thuiswedstrijd was al gewonnen, echter elke wedstrijd begint met 0-0.

Vanaf het begin was Sios ’61 bij de les, een mooie ingestudeerde vrije bal was de openingsscore. Daarna deed Apeldoorn wat terug, echter het vervolg was voor Sios ’61. Met mooi aanvalsspel en inzet, liet de ploeg zien dat er niks viel te halen, via een 1-6 was de ruststand 3-12.

Na de rust was het weer de Velpse formatie met de scores, het verschil was veel te groot en de voorsprong liep zelfs op naar 7-21. In het midden van de 2e helft was er wat verslapping bij Sios ’61. Op zich begrijpelijk, Sios’61 leek het een beetje te geloven, Apeldoorn kreeg wat geloof in de wedstrijd terugen scoorde vier keer achter elkaar en kwam iets te terug 11-21.

Daarna vond Sios’61 het genoeg, men hervond zich, en nam weer het initiatief en scoorde op het einde nog drie keer, de eindstand van 11-24 was geenszins geflatteerd, de ploeg uit Velp blijft op kampioenkoers.