Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Eerste team Sios ’61 kampioen!

Zaterdag 23 maart is het eerste team van Sios kampioen geworden. Sios speelde de laatste thuiswedstrijd in de Dumpel tegen Tiel. Er was minimaal 1 punt nodig om ongedeeld eerste te worden.

Sios was extra gebrand op een overwinning, omdat Tiel in de uitwedstrijd als enige van Sios had gewonnen. Het team was compleet, alle spelers die dit seizoen meegespeeld hebben waren aanwezig.

Sios ’61 speelde een ijzersterke eerste helft. Er werd scherp verdedigd en aanvallen werden zorgvuldig opgezet. Het resulteerde in een welverdiende 13-4 ruststand. In de tweede helft verslapte Sios wat en Tiel kwam dichterbij. Maar uiteindelijk bleek Sios overduidelijk de sterkste. Met de 17-12 overwinning werd het kampioenschap behaald

Het was een mooi seizoen waarin iedereen zijn steentje heeft bijgedragen. De korfbalvereniging bedankt alle spelers voor hun voortreffelijke inzet en alle wisselspelers die bereid waren met het eerste team mee te doen. De bloemen van het bestuur waren dan ook voor iedereen.

Nog even gaan de teams doortrainen in de zaal. In april gaat Sios ’61 zich weer klaarmaken voor het veldseizoen, de eerste wedstrijden worden op 20 april gespeeld.

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook