Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Een gezellig dagje Sios ’61

VELP – Afgelopen zaterdag was het een gezellige en sportieve dag bij korfbalvereniging Sios ’61 uit Velp. Op sportpark Overhagen begon de dag met de jongste leden, de kangoeroeclub. De kinderen genoten van de leuke tik- en balspelletjes.

Daarna waren de jeugdteams aan de beurt. Sios ’61 C1 speelde tegen Duko C1 uit Duiven een uitstekende wedstrijd. Er werd goed samengespeeld en sterk verdedigd. Helaas werden de vele kansen niet afgemaakt en eindigde de wedstrijd in 5-5. Mede dankzij een schitterende overwinning afgelopen vrijdag tegen de koploper staat C1 op de tweede plaats.

Daarna kwamen de spelers van B1 het veld op om tegen het sterke Kesteren te spelen. De spelers hebben zich kranig geweerd. Het spel zag er verzorgd uit en er werd gestreden voor elke bal. Het was een sportieve wedstrijd die uiteindelijk in het voordeel van Kesteren uitviel.

Tot slot speelde het eerste van Sios ’61 haar wedstrijd tegen Oost-Arnhem. Een goede start van Sios leverde een 2-0 voorsprong op. Daarna was het de beurt aan Oost-Arnhem.  Na een ruststand van 4-8 werd er veel strijd geleverd in de 2e helft. De 2 gelijkwaardige ploegen lieten onder leiding van een zeer goed fluitende scheidsrechter een sportieve wedstrijd zien waar de kansen door de uitploeg beter werden benut.

Eindstand was dan ook 8-13. Complimenten zijn er nog voor de jeugdspelers die met deze wedstrijd meededen  Na afloop zaten beide ploegen gezellig in de kantine van Sios na te praten.

 

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook

<< Ga terug naar de vorige pagina

Delen: Delen via Facebook Tweet dit