Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios ‘61 is ‘Club van de Week’ en krijgt 10.000 euro van de VriendenLoterij

Eindelijk kan het lekkende dak van het clubhuis worden vervangen

Groot feest voor de Velpse Korfbalclub Sios ’61! De korfbalclub werd afgelopen vrijdag benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. VKC Sios ‘61 gaat het geld gebruiken om samen met een aantal vrijwilligers het lekkende dak van het clubhuis te vervangen.

Dinant Jansen Venneboer, voorzitter van VKC Sios ’61: “We zijn een kleine korfbalvereniging, dus ons clubhuis wordt ook door andere maatschappelijke organisaties gebruikt. Het clubhuis is al zo’n veertig jaar oud, het dak lekt en is nodig aan vervanging toe. We hebben al meerdere acties opgezet om de vervanging van het dak te financieren, maar het valt allemaal niet mee. Met de eenmalige bijdrage van de VriendenLoterij kunnen we deze zomer al met een aantal vrijwilligers aan de slag om het dak te vervangen. Het is heel hard nodig, dus dit is fantastisch voor de vereniging!”.

‘Club van de Week’
Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Denk hierbij aan: Verduurzamen van het clubhuis, de aanleg van een nieuw sportveld, muziekinstrumenten of het faciliteren van maatschappelijke activiteiten voor de buurt.

De komende acht maanden wordt wekelijks een aangesloten club, vereniging of stichting verrast met de titel ‘Club van de Week’ en met een eenmalige bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij om dit project te realiseren. Clubs kunnen zich nog het hele jaar aanmelden met een mooi project via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook

<< Ga terug naar de vorige pagina

Delen: Delen via Facebook Tweet dit