Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Winst laatste wedstrijd Sios’61 1

Zaterdagmiddag 2 juni speelde Sios ’61 1 haar laatste wedstrijd van het seizoen. Tegenstander was Regio uit Vaassen. De ploeg uit Velp was gebrand op een goed resultaat, dit naar aanleiding van het uitduel.

Het begin was voor de ploeg uit Velp, de 1-0 score door Christel Westdorp is vaak een zekerheidje. Regio was daarna op zijn hoede en scoorde de gelijkmaker. Daarna blessureleed aan Velpse zijde en een noodzakelijke jeugdwissel.

Hierna was het over en weer de scores met Sios steeds 1 of 2 doelpunten voor. Echter Regio was een taaie tegenstander. In de rust een klein verschil van 1 doelpunt 8-7.

In de 2e helft hetzelfde beeld: 2 ploegen die aan elkaar gewaagd waren. Sios ’61 1 bleef steeds aan de goede kant van de score, mede door Carlijn Webber (die haar laatste wedstrijd speelde) was er een gaatje van 2 doelpunten 12-10.

Daarna toch weer Regio die langszij kwam 12-12. Zes minuten voor tijd was het Kaya Hop die met 2 doelpunten weer een gaatje sloeg. In de slotfase weer Regio met een doelpunt. Daar bleef het bij: een zwaar bevochten zege van het team en zeker verdiend met 14-13.

Uwe vliegende reporter gaat met zomerreces.