Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios’61 verliest in Vaassen

Zaterdagmiddag 14 april  speelde Sios'61 1 haar uitwedstrijd tegen Regio uit Vaassen. Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat de ploeg uit Velp een zware wedstrijd voor de boeg had.

Regio speelde fysiek, de eerste aanvallen aan Sios zijde waren matig en raakten ze telkens na een schot de bal kwijt. Toch kon de ploeg uit Velp bijblijven: na de 1-0 toch de 1-1 op het scorebord.

Daarna was het over en weer stuivertje wisselen, de ploegen waren aan elkaar gewaagd. Echter de scheidsrechterlijke beslissingen vielen steeds aan de zijde van Regio. Dit leverde zelfs een gele kaart op in de eerste helft. Toch was er in de pauze met een 7-6 ruststand niks aan de hand.

Sios’61 wisselde in de 2e helft, begon beter te korfballen en nam na zo’n 15 minuten een 9 -10 voorsprong.

Wat er daarna gebeurde was wel tekenend voor de wedstrijd. De scheids nam beslissingen steeds in het nadeel van Sios’61. Zuivere doelpunten werden afgekeurd.

De frustratie nam toe bij de ploeg uit Velp, wat nogmaals resulteerde in 2 maal geel door praten. Zelfs in de de laatste minuut werd een zuiver doelpunt bij een 11-10 stand afgekeurd. Zo eindigde de wedstrijd ook.

Mede door de scheidsrechter, maar zeker ook door het matige spel werd er verloren.

21 april de uitwedstrijd tegen Oost-Arnhem.