Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios’61 B1 wint na ijzersterke 2e helft

Dinsdagavond 22 mei speelden de korfballers van Sios’61 B1 uit Velp de inhaalwedstrijd tegen Rheko B2 uit Rheden. De uitwedstrijd hadden ze verloren, dus de spelers waren extra gemotiveerd.

Na een gezellige warming up kon de wedstrijd beginnen. De eerste helft verliep echter moeizaam. De wil was er wel, alleen was het spel onzorgvuldig. Soms te gehaast, dan weer te makkelijk.

Rheko kwam al snel op 1-0. Sios maakte nog wel de 1-1 maar daarna liep Rheko uit naar een 5-2 ruststand. In de rust werd er duidelijk gezegd wat beter moest en dat hebben de spelers zeker laten zien.

De tweede helft liep een stuk beter. Met mooie scores liep Sios in en kwam het met 6-5 voor. Rheko maakte nog wel gelijk 6-6. Maar na weer een mooi doelpunt van Sios kwam de flow er echt in. De ene na de andere goede aanval van Sios en de verdediging hield alles tegen. Er was veel inzet en strijd voor de bal.

Het uitstekende spel gaf veel spelvreugde en eindigde uiteindelijk in een verdiende 11-6 overwinning. De naaste concurrent was verslagen.

Sios’61 B1 staat nu aan kop. Zaterdag 26 mei spelen ze de uitwedstrijd tegen Duko uit Duiven.