Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios’61 B1 wint in Ede van Reehorst B1

Afgelopen zaterdag speelde Sios ’61 B1 uit Velp de uitwedstrijd tegen Reehorst B1 uit Ede.

Vol enthousiasme en met een vervangende coach werd de wedstrijd gespeeld. Al gauw kwam Sios op een  voorsprong. Mooie aanvallen, vlot combinatiespel en goede doelpunten resulteerde in een ruststand van 3-5 voorsprong voor Sios.

In de rust werd er onderling overlegd en werd een plan voor de tweede helft bedacht.

De tweede helft begon echter met een score voor Reehorst. Het bleef daarna de hele wedstrijd spannend. Alleen Sios wist nog tot een paar mooie scores te komen. De verdediging van het B1-team zat goed in elkaar, daardoor wist de tegenstander niet meer te scoren. Zo werd uiteindelijk verdiend met 4-7 gewonnen.

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook