Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios’61 B1 verliest maar behoudt koppositie

Zaterdagmiddag 26 mei speelden de korfballers van Sios’61 B1 uit Velp de uitwedstrijd tegen Duko B1 uit Duiven. Het was erg warm deze dag.  Bij alle wedstrijden werden terecht extra waterpauzes ingelast. De wedstrijd begon daardoor iets later.

De eerste helft verliep voorspoedig. Duko nam wel een 1-0 voorsprong maar Sios liet zich niet gek maken en kwam al gauw zelf op voorsprong. Met goed spel werd de voorsprong uitgebouwd naar 4-9. Door het uitlopen van de wedstrijden moest de goedfluitende scheidsrechter van de 1e helft vervangen worden.

In de 2e helft scoorde Duko snel 2 punten. Zij kregen het geloof weer terug. Bij Sios werd het spel onrustig en mede door zeer dubieuze beslissingen van de 2e scheidsrechter kwam Duko op gelijke hoogte. De spelers van Sios bleven strijden tot de laatste seconde. Er waren genoeg kansen. Door een dubieus gegeven strafworp van Duko werd er toch verloren door Sios: 13-12. Er waren net te veel kansen gemist door Sios.

Zaterdag 2 juni 13.45 uur Sios’61 B1 tegen KVZ B3 op sportpark Overhagen te Velp.