Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios ’61 laat zien wat het waard is

Zaterdag 2 februari speelden de teams van korfbalvereniging Sios ’61 een uitwedstrijd.

Dvo tegen Sios ’61 in Renkum

Eerst ging de B1 naar Bennekom om te spelen tegen de koploper Dvo. De jeugdspelers speelden een geweldige wedstrijd. Met passie en inzet werd Dvo in de eerste helft verrast. Bij rust had Sios een 5-2 voorsprong en dat was zeker verdiend. In de tweede helft kwam Dvo beter in het spel en trok de stand gelijk. Sios bleef zoals zo vaak tot het einde doorstrijden. Helaas werd er verloren met 9-8, maar het team kan echt trots op zichzelf zijn met het vertoonde spel.

Wageningen tegen Sios ’61

In de avond speelde het 1e van Sios uit tegen Wageningen. Na een eerste helft vol frustraties en matig spel stond het met de rust 5-10 achter. Toen liet Sios ’61 in de tweede helft zien wat het team waard was. Er werd geknokt voor iedere bal. Het vertrouwen in elkaar en in het spel groeide. De spelers toonden veerkracht en kwamen zo op 10-10. Na een paar mooie acties liep Sios zelfs uit naar 12-10. Wageningen kwam nog terug tot 13-13. Maar ook nu bleef Sios het goede spel doorspelen en ging uiteindelijk met de verdiende overwinning naar huis. Eindstand 14-13 en daarmee staat Sios ’61 1 trots bovenaan.

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook