Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios ’61 B1 wint met overtuiging

Zaterdag 20 oktober speelde Sios’61 B1 de laatste veldwedstrijd thuis tegen DVO/Accountor B3 uit Bennekom. Uit had Sios nog verloren, maar met een doordacht aanvals- en verdedigingsplan hadden de spelers er zin.

Er werd met overtuiging gespeeld. Iedereen hield zich aan de gemaakte afspraken. Daardoor kreeg DVO weinig kansen om te schieten. Ze wisten de korf niet eens te raken. Elk schot werd door het sterk verdedigende Sios onderschept.

In de aanval liet Sios ook hele mooie dingen zien. Zo werd de ruimte goed gezocht met diepe ballen. Vanuit die beweging kwamen mooie kansen. En omdat de vang goed stond bleef Sios lang in de aanval. Goed samenspel leverde mooie doelpunten op. Met de rust stond het dan ook 7-0.

DVO wisselde wel in de tweede helft en ze scoorden ook een paar keer, maar Sios bleef uitstekend korfballen. Ze lieten zich niet van de wijs brengen door het fysieke spel van enkele spelers. Mooie aanvallen werden mooi afgerond. Uiteindelijk heeft Sios ’61 B1 een welverdiende overwinning behaald: 13-6. Een mooie afsluiting van het veldseizoen.

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook