Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios ’61 B1 toont klasse en wint

Zaterdag 2 maart speelde Sios ’61 B1 uit Velp een uitwedstrijd tegen het altijd lastige Wageningen. Het team was na lange tijd weer compleet en er werd besloten in een iets andere vakverdeling te spelen.

Voor de wedstrijd werden enkele afspraken met het team doorgenomen. Dit pakte in de eerste helft erg goed uit. In de aanval was veel activiteit. Alle spelers zochten veelvuldig de korf op en de afstandschoten waren erg zuiver.

De spelers wisten elkaar goed te vinden en dat gaf veel vertrouwen. In de verdediging was er ook veel vertrouwen in elkaar. Mede daardoor kreeg Wageningen weinig kansen. Sios ’61 B1 stond dan ook dik verdiend met 12-4 voor in de rust. Maar daarmee was het nog niet gedaan.

In de tweede helft begon de tegenstander meer te scoren. Ze kwamen dichterbij.  De supporters van Sios kregen het benauwd. Maar Sios ’61 B1 toonde zoals zo vaak zijn klasse en bleef gefocust tot het einde. Met nog een paar mooie scores van Sios was het dan ook beslist. Eindstand 12-16, een mooie overwinning.

Het was een van de betere wedstrijden van dit geweldige team. Met dit spel kunnen de komende tegenstanders hun borst nat maken. Volgende wedstrijd speelt het team tegen Skf uit Veenendaal.

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook