Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios ’61 B1 strijdend ten onder in twee wedstrijden

Vrijdagavond 23 februari speelde Sios’61 B1 de inhaalwedstrijd tegen Rheko uit Rheden. In sporthal de Dumpel werd het een mooie wedstrijd tussen twee gelijkwaardige teams.

Het begin was duidelijk voor Sios’61, de aanvallen werden zorgvuldig opgezet, er werd alleen niet gescoord. Rheko opende de score, pas toen wist ook Sios’61 te scoren: 1-1.

Het spel werd daarna wat slordiger aan de kant van de B1 van Sios’61, Rheko liep langzaam uit met een paar punten verschil. Maar zoals vaker dit seizoen bleef Sios’61 strijden tot het einde, uiteindelijk werd er in de laatste seconde de verdiende gelijkmaker gemaakt. Zaterdag 3 maart volgt de return in Rheden.

De volgende dag speelde Sios’61 B1 een reguliere thuiswedstrijd tegen KVZ uit Zutphen. Uit hadden ze verloren en dus was de ploeg van plan om goed te spelen, en dat deden ze. De eerste helft werd KVZ duidelijk overklast: goed samenspel en vlotte combinaties zorgden voor een verdiende 3-1 ruststand.

De tweede helft was het spel minder van het B1 Team, KVZ benutte de kansen wel en Sios’61 werd vermoeid. Helaas viel er nog een speler uit waarna de uitclub uit Zutphen niet toestond dat er gewisseld mocht worden. Regels zijn regels maar de sportiviteit was ver te zoeken, er werd daarna niet meer gescoord.

De eindstand 3-8 was dan ook een terechte uitslag, toch krijgen de spelers van Sios’61 B1 dikke complimenten voor hun vertoonde spel.