Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Sios ’61 A1 scoort met veel plezier

Zaterdag 8 februari speelde Sios ’61 A1 een uitwedstrijd tegen KVZ uit Zutphen. De afgelopen wedstrijden speelden de jongens en meisjes van Sios ’61 erg goed en ze hadden er deze keer ook zin in om een hoge score te halen.

De thuiswedstrijd hadden ze ruim gewonnen.

Na een stroef begin met enkele terechte strafworpen voor beide partijen begon het beter te lopen bij Sios. De ene aanval na de andere was te zien. Het spel ging snel heen en weer. Maar Sios scoorde meer en stond bij rust met 12-6 voor.

De tweede helft ging ook goed. Mooie doorloopballen van Martijn, zuivere schoten van Femke en Erina en zekere strafworpen van Julian. Ze gingen er allemaal in. Maar ook de mooie acties van Maud en Kaya en het verrassende spel van Alexander en Tymon zorgden voor veel gevaar.

En tot slot het mooie verzorgde spel van Neo leverde uiteindelijk een mooie overwinning op van 23-11. Het team speelt met veel plezier en scoort veel dit seizoen, 168 keer in 8 wedstrijden geeft een hoog gemiddelde van 23 doelpunten per wedstrijd.

Volgende week zaterdag speelt de A1 een thuiswedstrijd om 10.00 uur tegen Apeldoorn.

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook