Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Klinkende overwinning voor Sios ’61 B1

Zaterdag 10 maart speelde Sios’61 B1 uit Velp zijn laatste wedstrijd van het zaalseizoen thuis tegen Wageningen. Uit was er nipt gewonnen van deze sterke ploeg. Voor Wageningen was het de kampioenswedstrijd.

Vol goede moed werd er met de wedstrijd begonnen. Er werd zorgvuldig gespeeld. Het was echter Wageningen dat een verdiende voorsprong nam bij rust met 2-4. De tweede helft speelde Sios’61 één van zijn beste helften. Er werd met veel spelvreugde gespeeld. Mooie aanvallen werden opgezet en er werd veel geschoten.

Sios’61 kwam dan ook zeer verdiend op voorsprong en bouwde dit steeds verder uit. De spelers van Wageningen wisten niet meer wat ze moesten doen. Erina, Femke, Julian, Kaya, Martijn, Maud, Neo en Tymon van Sios’61 B1 hebben deze wedstrijd allemaal gescoord. Dit ook dankzij de aanmoedigingen van de geblesseerde Alexander. Complimenten voor het hele team.

De eindstand was 10-5, een klinkende overwinning voor deze gezellige en sportieve ploeg. We gaan komende week starten met de trainingen voor het veldseizoen op sportpark Overhagen.

Nieuwsbericht delen: Delen via Facebook