Nieuws Steun Sios'61 via SponsorKliks

Jeugd Sios’61 goed op schot

Zaterdag 12 januari hebben de jeugdspelers van korfbalvereniging Sios’61 uit Velp hun wedstrijden glorieus gewonnen.

Eerst was de C1 aan de beurt. Zij moesten tegen Wesstar C1 uit Westervoort. Na een moeizaam begin werd er in de eerste helft toch een paar keer gescoord. Na de rust liep het steeds beter en bleven de spelers van Sios goed doorspelen. Ze scoorden een paar fraaie doelpunten en wonnen uiteindelijk verdiend met 8-2. Een mooie overwinning voor dit gezellige team.

Daarna kwam Sios’61 B1 in het veld tegen een geduchte tegenstander, Wageningen B3. Op het veld hadden ze verloren en ze waren dus gemotiveerd voor een revanche. Ondanks het goede spel kwam Wageningen met 2-0 voor. Maar de spelers van Sios bleven vol vertrouwen doorspelen en namen een 3-2 voorsprong. Ook in de tweede helft ging het spel op en neer. Zo nam Sios 2 doelpunten voorsprong 7-5, maar kwam Wageningen weer terug naar 7-7. Mede door de vechtlust en het vertrouwen in het eigen spel won Sios ’61 B1 de wedstrijd verdiend met 9-7.

Complimenten voor alle spelers en ook de scheidsrechters waren top vandaag.